Hlavní navigace

Názory k článku Jak udělat dobrý čaj? Potřebujete vodu bez chloru a nahřáté nádobí

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2017 7:55

    Jiří

    Souhlasím – čerstvost je u zeleného čaje velmi důležitá. Myslím, že u nás většina lidí nikdy nepila opravdu dobrý čerstvý zelený čaj. Kdysi jsem se v prodejně Oxalisu zeptal: „Co tu máte z letošní sklizně?“ Čekal jsem odpověď, že nic, ale odpověď byla ještě horší: „Já nevím“. To byla moje poslední návštěva v Oxalisu. Dnes kupuji čaje v čajovně v Jeruzalémské ulici v Praze, kde je u každého čaje napsáno datum sklizně a zelené čaje uchovávají v lednici. Čerstvost se na chuti projeví více než např. cena čaje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).