Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak odmítnout povinné očkování – 1. díl od Markéta - Dobrý večer, pane doktore, děkuji za Vaše články...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2013 1:16

    Markéta (neregistrovaný)

    Dobrý večer, pane doktore, děkuji za Vaše články k očkování. Očkování tak jak je nastaveno v ČR jsem odmítla. Syn byl po očkování spavý a apatický. Měla jsem doma jiné dítě. Po první Hexe dlouho pokašlával. Díky změně chování syna jsem se o očkování začala zajímat a studovat vše dostupné. Dosud mi nikdo nebyl schopen vysvětlit proč v ČR očkujeme 3+1 a v jiných státech stačí 2+1. Vysvětlení pediatra k očkování mi přijde nedostatečné, např. důvody očkování proti Hep. B a HiB. Pediatr akceptuje můj názor. V mém okolí mám min. 4 případy nežádoucích účinků po očkování (exémy, alergie). Synovi je 1,5 roku,je zcela zdráv. Jak budu dál postupovat, zda budu očkovat a v jakém čase, vůbec nevím. Moje sestra žijící v Německu očkování neřeší, je to dobrovolný akt a nepropukla tam epidemie nemocí proti kterým se očkuje. MŠ zatím neřeším, ale zajímalo by mě, jestli je MŠ povinna vzít předškolní dítě.
    Pane doktore, prosím Vás, co říkáte této diskusi? :
    http://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/ake-neziaduce-ucinky-malo-vase-dieta-po-ockovani/
    Děkuji Vám.

  • 30. 11. 2013 9:43

    Autor (neregistrovaný)

    Vážená paní Markéto,

    děkuji za vstup (i ostatním výše). Pokud si dnes dobře uvědomíte, jak opravdu "málo na číslech" by stačilo přidat na přiznaných nežádoucích účincích očkování - vyřídilo by to na místě polovinu celého vakcinačního průmyslu, protože by i ty minimální přiznané škody již dostatečně přesáhly zjevně zanedbatelný užitek v nemálo případech očkování. Tento průmysl ve svém současném rozsahu stojí a padá s naprosto urputným a nesmiřitelným popíráním nežádoucích účinků vakcín. Je to jeho "conditio sine qua non". Jsou proto aktivovány všechny možné taktické a strategické nástroje aby toto poznání nebylo nikdy "oficializováno". Pro vakcinační průmysl je tím nejhorším co jej snad vůbec mohlo potkat - internet.

    Pokud uvážíme, kolik negativní empirické zkušenosti lze velmi snadno dohledat na internetu a v různých diskusích - musíte se přiklonit k jedné ze dvou variant:

    1) Lidé si to zkrátka vymýšlejí a úmyslně přisuzují vakcínám zdravotní problémy, potíže a závažnější komplikace u svých dětí, aby na trhu vyřídili nebo se pomstili vakcinačnímu průmyslu.

    2) Intenzita objektivních nežádoucích účinků vakcín, která je přiznávaná v oficiálních zdrojích a státními orgány je nejméně ve dvou řádech umenšená oproti realitě - a je toho zkrátka nějak systémově dosaženo.

    Pokud má očkování určitou vakcínou přiznanou pravděpodobnost závažných nežádoucích účinků tak 1:2 000 000, tak bych očekával že na internetu naleznu sotva dva případy takových podezření. Rozhodně bych neočekával 3 případy jen ve svém blízkém okolí mezi svými známými, kamarády, kolegy a případně i pacienty. A už vůbec bych neočekával, že zde v diskusi k e-seriálu který může číst tak v průměru 2-8 tis. lidí, se objeví takových zkušeností (podezření)třeba deset.

    Žijeme ve společnosti, která nahradila původní mocenské nástroje (teror, diktaturu, totalitu, násilí, vojenskou moc aj.) sofistikovanou celospolečenskou lží. Je to globální lež, která je dnes nejúčinnějším mocenským nástrojem. Její techniky, způsoby, nuance a použití se proto stále více "profesionalizují". Globální lež se vyvíjí tak jako věda a poznání. Musíme s tím počítat a znát alespoň základní techniky "informační sebeobrany"...

  • 2. 12. 2013 23:56

    Markéta (neregistrovaný)

    Děkuji za reakci, pane doktore.
    Ano, právě Vámi uváděné ad.1) mi přijde, že je v mém okolí - pediatr, přátelé. Opravdu všichni věří v dogma z minulosti. Nikoho, při mém upozornění na velmi závažný zásah do organismu očkováním, to nepřekvapí a opět věří pediatrovi a dítě mu na stůl položí. Bohužel nepřiznaná realita a držená zuby nehty za oponou je ad.2).
    Opravdu si stojí za to prohlédnout příbalový leták vakcíny např. Infarix Hexa: http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/Infanrix%20Hexa%20Souhrn%20SPC.pdf. Podívejte se prosím, na str.14, nežádoucí účinky - je jich tam až moc. Mně zarazily psychiatrické poruchy: VELMI ČASTÉ: NEOBVYKLÁ PLAČTIVOST. Co myslíte, že je pod tímto pojmem schováno? Ano, je to encefalitický pláč. Co to znamená, nemusím psát. V této diskusi již bylo popsáno. Velmi časté = 1/10. Tzn. že moje dítě má šanci 1:10 mít po očkování nežádoucí účinek? Pro mě velmi vysoké procento. A jaká je statistika, že dostane např. černý kašel? Statistiky mluví za vše. Příbalový leták mi předchozí pediatr nedal, jen mi sestra při prvním vpichu řekla, že si syn trochu pospí a usmála se :-). Na moje dotazy ohledně očkování nebyla pediatrička odpovědět a za svojí dlouholetou praxi nezaznamenala žádné poškození dítěte po očkování. Těším se na Váš 2. díl. Markéta

  • 7. 12. 2013 0:23

    gustav (neregistrovaný)

    ano, nezaznamenala žádné poškození, protože dle doktorů je i naprosto jasná reakce na očkování úplně něco jiného..takže i kdyby jim dítě po pár minutách po vpichu umřelo, podle nich to stejně bude jen náhoda..bohužel znám dost takových případů, kdy naprosto jasné reakce na očkování se doktoři snaží hodit na něco jiného..a kolikrát jim to i rodiče uvěří..ono je to ale z jejich stany logické..oni jsou za případné reakce z očkování odpovědni, proto to nikdy nepřiznájí

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).