Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Inspekce varuje před nebezpečnými přípravky MMS a CDS: Neléčí, škodí od Jana - MMS zachranilo zivoty mnoha lidem, ale o tech...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 7. 2015 21:57

    Jana (neregistrovaný)

    MMS zachranilo zivoty mnoha lidem, ale o tech jak je videt nepisete, protoze toto je zjevne sprazena negativni reklama placena farmaceutickymi spolecnostmi. Ja osobne MMS cas od casu uzivam pri beznych problemech jako je chripka ci angina a funguje to vyborne. Znam i lidi, kterym to pomohlo od chlamidii, rakoviny a jinych nemoci. Jen hlupak, ktery o MMS nevi nic muze napsat to co Vy. Vite vubec, ze lidske telo produkuje v zaludku 4% kyselinu chlorovodikovou, ktera pomaha traveni a bez ni by jste byla mrtva? Jde o mnozstvi a koncentraci. Lidi akorat strasite, ze pijou SAVO a na to samozrejme slysi.Nejste objektivni..... Aby to bylo fer, udelejte reportaz i s lidmi, kteri jsou prateli pana Jima Humble. Ziji v Cechach, takze zadny problem!

  • 27. 7. 2015 8:46

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    „MMS zachranilo zivoty mnoha lidem, ale o tech jak je videt nepisete,“

    Prosím o nezávislé lékařské zprávy před a po, které dokazují, že CDS, MMS vyléčilo mnoho lidí. Jaksi nejsou k dispozici, takže není o čem psát.

    Zato jsou důkazy o poškození ledvin v USA po užívání těchto utrejchů, stejně jako případ úmrtí. Autor MMS a CDS Jim Humble se k tomu vyjádřil lapidárně: „Nestojím o konfrontaci, chci jen pozitivní rozhovory.“

    Samozvaný biskup vlastní církve Jim Huble, který musel zdrhnout do Dominikánské republiky, protože v USA jaksi byla půda už horká. A který dokonce i několikrát přejmenovával význam zkratky MMS kvůli stíhání – zde učí tyto utrejchy dělat a za 10 dní kursu rozdává doktorát. Řka: „Tito lidé si zaslouží doktorát, protože za měsíc zachrání více životů, než nejlepší lékař za celý život“.

    Jenže jaksi chybí nějaké seriózní důkazy.

    Jim Humble nic neponechal náhodě. Dokonce existuje už i jeho televize a točí si vlastní sebechvalné a samozřejmě cinknuté filmy o CDS a MMS.

    Všichni jen „znají lidi, kterým to pomohlo“, ale jaksi nemají jediný lékařský důkaz. Při těch miliónech údajně vyléčených už to začíná působit poněkud nudně a lživě. Kolik je tedy lékařsky potvrzených důkazů? To je asi otázka, kterou jste nechtěl slyšet, že?

  • 27. 7. 2015 19:02

    Seti (neregistrovaný)

    K tomu, aby něco fungovalo, není zapotřebí žádný lékařský důkaz. Příroda existuje miliardy let a obešla se v pohodě bez lékařských důkazů. Tedy tvrdit, že něco nefunguje, protože neexistuje "nezávislá" lékařská zpráva, je idiocie.

  • 27. 7. 2015 23:12

    Luk (neregistrovaný)

    Idiocie je oblbovat lidi, že když do sebe budou lít toxickou a žíravou látku, u které nebyla prokázána účinnost proti určité nemoci, že jim to pomůže. Pomůže jim to leda do hrobu, rozhodně ne ke zdraví.

    Pokud budu mít na vybranou mezi látkou, u které je vědecky prokázána její účinnost, a látkou, u které účinnost nejenže prokázána není, ale současně je prokázána její škodlivost, kterou látku si vyberu?

    Ať si každý požívá, co chce. Kdo se bude chovat jako idiot, aspoň to nebude přes své geny přenášet dál a přispěje ke zkvalitnění genofondu lidstva. Ale doporučovat ostatním lidem, aby požívali jed a žíravinu bez prokázaných léčivých účinků, je prostě krajně nezodpovědné.

  • 28. 7. 2015 19:25

    xf (neregistrovaný)

    Když jsme o tom s kamarády pochybovali, neboť člověk zaslechne leccos i mimo školu, vypil naráz celou křivuli se slovy:
    "Kyselino sírová, zdraví neškodná, skoč do úst", aby dokázal správnost svého výkladu. Spor zůstal nedořešen, neboť se až
    do konce roku suplovalo a po prázdninách jsme dostali nového chemika.

  • 5. 8. 2015 2:57

    Sten (neregistrovaný)

    K tomu, aby něco fungovalo, opravdu není zapotřebí lékařský důkaz. K tomu, abyste mohl tvrdit, že to funguje, ale už potřeba je.

  • 27. 7. 2015 9:27

    Ivan (neregistrovaný)

    Prosím přesný popis účinku MMS na léčení nemocí a to formou dvojnásobně zaslepeného testu. Dosud ho nikdo nepodal. Protože je výroba ClO2 velmi levná, jistě to lze snadno.
    Lidské tělo si skutečně produkuje HCl, ale používá ho výhradně na aplikaci na potravu a velmi se snaží aby nepřišla do kontaktu s lidským tělem.
    Humble je usvědčený šarlatán, s ním ani jeho příteli už se nikdo bavit nebude.

  • 27. 7. 2015 12:44

    (neregistrovaný)

    Při chřipce či angíně se mírné poleptání sliznic dá vydržet a dezinfekce v krku se docela hodí, věřím, že jestli to ředíte trochu rozumně, tak to na tyto potíže může doopravdy pomáhat.
    Podobně to asi opravdu může léčit různé další potíže, ovlivnitelné vydezinfikováním ústní dutiny a snad ještě žaludku.
    Jen hlupák, který o lécích nic neví, může uvěřit, že MMS pomohlo od rakoviny a jiných nemocí.
    Žádné jiné potíže, než ty, nějak spojené s infekcemi v krku či trávicích cestách to totiž absolutně nemůže ovlivnit. Nemá jak. Aktivní látky se dávno vyčerpají. Dřív, než by se tato ředěná žíravina mohla v těle dostat kamkoliv jinam než do úst či žaludku, její účinné látky zreagují a přestanou působit. To je samo o sobě naprosto jednoduché k pochopení a nevyžaduje to vlastně žádné odborné znalosti, jen trochu myslet.

  • 27. 7. 2015 14:46

    Ivan (neregistrovaný)

    Na infekce horních cest dýchacích existuje staletími osvědčený prostředek 55 % roztok ethanolu ve vodě s homepatickou složkou výtažek z jader prunus domestica. ClO2 tak není třeba na tohle.

  • 27. 7. 2015 17:31

    (neregistrovaný)

    Samozřejmě s vámi naprosto souhlasím.
    Nicméně kdo před etanolovým extraktrem prunus domestica včetně lékařsky neprokázané homeopatické složky dá přednost savu, možná se též vyléčí. Každému podle chuti, že ... :-)).

  • 27. 7. 2015 23:58

    l0l (neregistrovaný)

    ale jedine v ucinne koncentraci 30C tedy 1 : 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000
    jinak ty vase pecky ze svestek nezaberou

  • 31. 7. 2015 13:45

    1ib0r (neregistrovaný)

    Tahleta strategie "tisíce děkovných dopisů" je velmi stará a dobře prověřená. Je akorát potřeba nabízet něco, čemu nikdo pořádně nerozumí a tvrdit, že "spousta", "každý", "mnoho", "znám lidi, co znaj lidi", "nevěřte zlým boháčům, vládám", atd.

    Vždycky najdete dost hlupáků nebo zoufalců chytajících se posledního stébla, kteří vás vyslechnou.

    Pokud se jedná o důkazy, tak ano, důkazy jsou opravdu potřeba. Dokud nebudete mít klinickou studii významného počtu pacientů se závažnou chorobou, kteří se vyléčili pitím chemikálie, kterou si za pár halířů vyrobili sami, můžete jen mlžit, jako to děláte teď.

    Ověřitelnou pravdou prostě zůstává jen to, že žádné důkazy neexistují.

    S tím musí pracovat každý svéprávný člověk, který se to rozhodne použít. Je to jeho vlastní riziko. Samozřejmě by od něj nebylo správné, aby si pak následky léčil za státní peníze a vysloveně zločinné, kdyby to cpal dětem a zvířatům, tedy bytostem, které se sami rozhodnout nemohou.

  • 8. 8. 2015 14:56

    Jarda_P

    Vite vubec, ze lidske telo produkuje v zaludku 4% kyselinu chlorovodikovou, ktera pomaha traveni a bez ni by jste byla mrtva?

    Ano, vime. Proroda sestrojila cloveka a jine zivocichy tak, ze k traveni pouzivaji kyselinu solnou. lovek je na ni jaksi staven. A mimochodem, kyselina solna se vyskytuje v zaludku a dal moc nikam nejde, protoze co by se dostalo dal, je neutralizovano jedlou sodou ve zluci. Mimochodem, kyselina solna se kdysi i pouzivala jako kyselidlo misto octa. Samozrejme ve vhodne koncentraci. Ale porad nevidim souvislost mezi kyselinou solnou a ClO2.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).