Hlavní navigace

Názory k článku Hemoroidy: S tímhle příroda nepočítala

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2014 5:12

    verikor (neregistrovaný)

    Jenomze ja se nechci vratit do prace co nejdriv. Ja budu radsi mesic v spitalu a nech nemam o 10-15 let problemy jenom proto, ze sem neco uspechal a protoze mi to bylo neprijemny...

  • 5. 3. 2014 8:24

    Petr (neregistrovaný)

    Už jsem měl strašné, 3. stupeň, operovali mě Longovou metodou, stejně jsem byl měsíc doma. Ono to bylo lepší, než furt přemýšlet, kde najít záchod a kde sprchu. Dělali to v lokální anestezi, ale mám okno, poslední se pamatuji - otočte se na bok, ať vám to tam můžu píchnout. Nepříjemná byla noc po operaci, na nohou punčochy (proti srážení krve), horko, nemohl jsem spát, ale ani jsem neměl prášek na bolest, to ani nebylo třeba. No a ráno při vizitě bez varování mi doktor vytáhl ze zadnice asi 20cm tampón - a to bolelo opravdu pekelně. Myslím, že sestry by měli nabídnout před tímto úkonem automaticky nic netušícím pacientům něco proti bolesti.

    A nestyďte se to přiznat, o mně to věděli v práci asi všichni a teď už dva kolegové to se mnou probírali co a jak, takže jsem jim takže je snad zbavím zbytečných obav (které jsem měl taky)

    Rozhodně to ale stálo za to, po operaci se žije nerovnatelně lépe.

  • 9. 11. 2020 7:23

    bez přezdívky

    Mám hemoroidy již léta. Zřejmě po první operaci děložního čípku. občas krvácely, občas bolely . Přesto stačilo je ošetřovat mastičkou. Oplachovat bylinkami.
    Před 3 týdny jsem si narazila při pádu kostrč, (velmi bolestivé zranění ), musím užívat léky proti bolesti. Ale najednou mám obrovskou zácpu , nemohu stolici vytlačit, homoroidy jsou nafouklé , krvácí, konečník bolavý, vytlačený. Strava je v normě . Hodně často zařazuji pohanku, vlákniny , zeleninu, agar ...zdravou stravu.
    Bojím se jít na lékaři , že mne pošle na operaci.
    Zkusím tedy více lněného semínka do jídla (stejně ho zařazuji do pečení), obklad ze zel.čaje, agar ....
    Snad se mi podaří je opět uklidnit

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).