Hlavní navigace

Názory k článku Forky's – veganská restaurace pro ty, kdo mají rádi maso

  • 7. 2. 2019 7:32

    Jiří

    Věřím, že zkušenost z jatek může být hrozná. Ale nechápu, proč bych měl kvůli tomu přestat jíst třeba ryby. (Ostatně, znám lidi, kteří nejedí rohlíky, protože kdysi byli na brigádě v pekárnách a viděli, jak se to dělá.) Ale k uváděnému sortimentu: Česká kuchyně má velkou tradici zajímavých bezmasých jídel. Ta ale veganům bohužel nevoní a místo toho se uchylují ke kopiím – bezmasá kopie steaku, kopie svíčkové atd. atd. Já mám vždy raději originál než napodobeniny. Takže místo kopie masa raději bramborové placky nebo hubník!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).