Hlavní navigace

Farmářské trhy na Kulaťáku prodlouženy až do Vánoc!

20. 10. 2011

Sdílet

Oblíbené trhy v pražských Dejvicích v říjnu nekončí. Co se bude na trhu dít tuto a další soboty? Dobrá zpráva pro všechny návštěvníky Farmářského trhu na Kulaťáku. Podle předchozích informací měly trhy končit již poslední říjnovou sobotu. Nyní pořadatelé oznámili, že trhy pokračují: budou probíhat každou sobotu až do 19. 11., kdy na ně plynule navážou trhy adventní. Oblíbené prodejce tedy v Dejvicích najdete prakticky až do Vánoc.

Oblíbené trhy v pražských Dejvicích v říjnu nekončí. Co se bude na trhu dít tuto a další soboty?

Dobrá zpráva pro všechny návštěvníky Farmářského trhu na Kulaťáku. Podle předchozích informací měly trhy končit již poslední říjnovou sobotu. Nyní pořadatelé oznámili, že trhy pokračují: budou probíhat každou sobotu až do 19. 11., kdy na ně plynule navážou trhy adventní. Oblíbené prodejce tedy v Dejvicích najdete prakticky až do Vánoc.

A co se chystá na tuto sobotu?

V sobotu 22. října můžete na trhu „ochutnat“ novou kuchařku Hany Michopulu. Ochutnávat se budou mrkvové muffiny, švestkové muffiny, krémová mrkvová polévka s koriandrem a zázvorem, dýňová polévka, polévka z řepy a řecká řepná pantzarosalata.

Z novinek farmářů pořadatelé upozorňují na halloweenské dýně v dětském koutku, česnekové copy od pěstitelů z Lysé nad Labem a ochutnávku španělských chutí. Na stánku Valašské frgály bude pec na dřevo, kde budou péct žitný chléb s bylinkovým máslem a opékat jitrničky…

Podrobný seznam farmářů najdete ZDE.

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).