Hlavní navigace

Dýňové slavnosti a Helloween 2011 na Farmářských tržištích

24. 10. 2011

Sdílet

Ve středu 26. 10. na Jiřáku a v sobotu 29. 10. na Kubáni bude ve znamení dýní, svíček, dílen a čarodějnic!  Na Dýňové slavnosti, na Farmářské tržiště, jsou zváni kromě všech obvyklých nakupujících taky šikovné děti s rodiči! A to do halloweenové dýňové dílny U Čarodějnice! V době od 9.30 do 13.00, nebo do vyprodání zásob, si u čarodějnice můžete koupit a na místě vydlabat halloweenské dýně různých velikostí.

Ve středu 26. 10. na Jiřáku a v sobotu 29. 10. na Kubáni bude ve znamení dýní, svíček, dílen a čarodějnic! 

Na Dýňové slavnosti, na Farmářské tržiště, jsou zváni kromě všech obvyklých nakupujících taky šikovné děti s rodiči! A to do halloweenové dýňové dílny U Čarodějnice! V době od 9.30 do 13.00, nebo do vyprodání zásob, si u čarodějnice můžete koupit a na místě vydlabat halloweenské dýně různých velikostí.

Vařit vám k tomu bude Farmářské tržiště speciální halloweenský jídelníček: Dýňová krémová polévka Hokkaidó se smetanou a zeleným hráškem, což potěší oko i žaludek, zvláště na podzim. Návštěvníci v čarodějnických kloboucích či jiných roztodivných hábitech jsou extravítáni a čarodějnice pro ně schovává v kapse něco malinkého na zub…

Ve středu 26. 10. na Jiřáku si můžete rozšířit své gastronomické obzory a ochutnat např. dýňové muffiny, sladké koláče a dýňové košíčky. Přijďte s dětmi mezi 9.30–11.30 a nechte je tvořit v dýňové dílně, která bude v tuto dobu fungovat v krytém oranžovém stanu na trávníku. Děti i dospělé zvou pořadatelé i na odpoledne na dlabání strašidel v době od 15–18 hodin, všechno do vyprodání zásob dýní!

Dýňové slavnosti doplňují běžné farmářské trhy, které fungují jako obvykle.

Farmářské tržiště Praha:

Náplavka
Jiřák
Kubáň

Farmářské tržiště Praha: www.farmarske­trziste.cz, www.facebook.com/ftpra­ha 

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).