Ma a to jeste lepsi, pekne uzrale cestou z Uruguay.
Kam se hrabe vas Rudolec :)
já myslím, že jenom blbec se může chlubit tím, že žere něco, co sem přišlo přes půl světa a ještě si myslet, jak na to vyzrál...
Ten blbec se nehodí. To o něčem vypovídá.
Od nepaměti krámští řezníci šidili, kde se dalo a na čem se dalo. Třebas taková falešná svíčková, zvaná též židovská svíčková. Není to nic jiného, než sval v hovězí pleci, zv. bílý šál, který se jenom a pouze tvarem podobá hovězí svíčkové, nikoliv kvalitou. Po pečlivém opracování, odblanění a odřezání vazivové tkáně, může osoba neznalá tuto považovat za pravou svíčkovou a připravit z ní zamýšlený pokrm, a nedožvýká se. Bílý šál je velmi namáhaný na rozdíl od svíčkové, která se nachází podél páteře skotu - u vepřového mluvíme po "panence", panenské svíčkové.
Tak dobrou chuť a mnoho zdaru při šíření bludů.