Hlavní navigace

Daruj krev a leť balónem

2. 6. 2009

Sdílet

Akci s tímto názvem připravila v rámci projektu na podporu dárcovství krve v Olomouckém kraji Pomáháme pomáhat Místní skupina Českého červeného kříže Olomouc – Řepčín. Určena je pro dárce krve, kteří v období od 1. 6. do 31. 7. 2009 darují krev nebo její složky na Transfúzním oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci. „Do losování o let horkovzdušným balónem bude zařazen každý dárce, podmínkou je jen jeho souhlas s tím, že v případě výhry budou moci být zveřejněny jeho osobní údaje. Vylosováni…

Akci s tímto názvem připravila v rámci projektu na podporu dárcovství krve v Olomouckém kraji Pomáháme pomáhat Místní skupina Českého červeného kříže Olomouc – Řepčín. Určena je pro dárce krve, kteří v období od 1. 6. do 31. 7. 2009 darují krev nebo její složky na Transfúzním oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci. „Do losování o let horkovzdušným balónem bude zařazen každý dárce, podmínkou je jen jeho souhlas s tím, že v případě výhry budou moci být zveřejněny jeho osobní údaje. Vylosováni budou dva výherci, přičemž jeden z kategorie prvodárců krve,“ uvedl předseda ČČK Olomouc – Řepčín Roman Váňa.

Originální dárek pro výherce věnuje hejtman Olomouckého kraje Ing. Martin Tesařík, který sám podpoří akci v úterý 2. června, kdy přijde v 7.00 hodin darovat krev na Transfúzní oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci společně s policisty. Let výherců se uskuteční v sobotu 29. 8. 2009 z Bouzova. „Čas a místo oznámí pořadatel v dostatečném předstihu. V případě, že se let z důvodu špatného počasí nebo jiného závažného důvodu neuskuteční, bude realizován v náhradním termínu,“ dodal Váňa.

Pravidla a další informace o akci jsou zveřejněna na www.pomahamepo­mahat.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).