Hlavní navigace

Další farmářský trh ve štípské škole ve Zlíně

23. 2. 2011

Sdílet

Oblíbené trhy ve Zlíně oznámily další termín. V sobotu 16. 4. to opět vypukne. „Tentokrát se sejdeme v předvelikonočním čase, abychom ochutnali dobroty, které k těmto svátkům patří. Už teď Vám můžeme slíbit, že nebude chybět chlazená drůbež, mléčné výrobky, čerstvé pečivo, včelí produkty nebo velikonoční řemeslné výrobky,“ říká Michaela Romanová z pořadatelského sdružení Nalok.cz.

Oblíbené trhy ve Zlíně oznámily další termín. V sobotu 16. 4. to opět vypukne.

„Tentokrát se sejdeme v předvelikonočním čase, abychom ochutnali dobroty, které k těmto svátkům patří. Už teď Vám můžeme slíbit, že nebude chybět chlazená drůbež, mléčné výrobky, čerstvé pečivo, včelí produkty nebo velikonoční řemeslné výrobky,“ říká Michaela Romanová z pořadatelského sdružení Nalok.cz.

Seznam prodejců a jejich produktů bude ještě upřesněn. „Pokud máte tipy na produkty či farmáře, které byste na trhu rádi viděli, neváhejte nás kontaktovat na mailu romana@nalok.cz,“ vyzývají pořadatelé. „Místa pro prodejce se nám již začínají pomalu plnit, pokud máte zájem na trhu prodávat, ozvěte se nám co nejdříve. Děkujeme a těšíme se na další trh!“

Přehled farmářských trhů na celý týden najdete vždy v pondělí na Vitalia.cz včetně plánů na jarní období.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).