Hlavní navigace

Chcete se vyřádit na sněhu? Zkuste sáňkařské dráhy a snowtubing

26. 1. 2010

Sdílet

Měšec.cz: Máte rádi zimu, ale lyžím zrovna nefandíte? Co takhle oprášit tradiční saně a nebo zkusit jízdu na kruhu? Poradíme vám, kde a za kolik najít dobrou sáňkařskou dráhu. Nudí vás sáňkování na krátkém kopci za domem? Dnes už můžete sáňkovat na několikakilometrových drahách a na vrchol kopce se nechat místo šlapání vyvézt. Pokud máte rádi rychlou jízdu, zajezdit si můžete i na kruhu.

Měšec.cz: Máte rádi zimu, ale lyžím zrovna nefandíte? Co takhle oprášit tradiční saně a nebo zkusit jízdu na kruhu? Poradíme vám, kde a za kolik najít dobrou sáňkařskou dráhu.

Nudí vás sáňkování na krátkém kopci za domem? Dnes už můžete sáňkovat na několikakilome­trových drahách a na vrchol kopce se nechat místo šlapání vyvézt. Pokud máte rádi rychlou jízdu, zajezdit si můžete i na kruhu.

Po České republice není mnoho kvalitních sáňkařských drah. Když už se ale na některou z nich vypravíte, zprostředkuje vám větší požitek z jízdy než váš krátký kopec v okolí.

A jestli jsou vám sáňky málo, vyzkoušejte snowtubing. Je to jízda na speciálních gumových člunech ve sněhovém korytě. Snowtubing můžete navštívit buď na vlastní pěst v některém ze zimních areálů nebo ho zkusit přes zážitkovou agenturu. Druhá varianta vás ale vyjde podstatně dráž, proto se vyplatí vypravit se za snowtubingem sami. Máme pro vás několik tipů, kam můžete zamířit.

Přehled sáňkařských a snowtubingových drah a několik tipů ze zahraničí najdete v článku Gabriely Klimánkové JAK SE LEVNĚ VYŘÁDIT NA SNĚHU? ZKUSTE SÁŇKAŘSKÉ DRÁHY A SNOWTUBING na serveru Měšec.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).