Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Breathariáni prý jídlo k životu nepotřebují od Kozli Pravda - Pred nejakou dobou jsem se zajimal o to,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 1. 2012 17:40

    Kozli Pravda (neregistrovaný)

    Pred nejakou dobou jsem se zajimal o to, jak by to asi mohlo fungovat. Hledanim na internetu jsem zjistil, ze nebyl proveden ANI JEDEN experiment, ktery by dal breatharianum zapravdu. Kdyz byl kontrolovany subjekt pod dohledem po cely cas experimentu, tak doslo k takovemu vyhladoveni, ze lekari museli experiment zastavit, aby breatharian neumrel. "Uspesne" byly jen takove experimenty, kde subjekt nebyl pod kontrolou 100% casu. Takove experimenty byly z vedeckeho hlediska k nicemu, protoze nebylo mozne zarucit, ze subjekt v te dobe zadne jidlo nejedl.

    Nepochybuji, ze je mozne zit a pritom prijimat mene potravy, nez je v bezne populaci obvykle. V zadnem pripade to ale neni tak, ze by ti lide nejedli vubec a zivili se jen "pranou".

  • 26. 1. 2012 21:47

    Puzzle (neregistrovaný)

    Přesně tak, subjekt pod dohledem není schopen přijímat pránu...myslím si, že důsledkem stresu a nátlaku, vytvořením umělých podmínek, je zablokován přívod prány...jinak si to nedokážu vysvětlit, nejde přece o žádné tajně schované energetické tyčinky v kapse, které si nikdo nemůže dát, protože se všichni dívají - co by tím kdo získal a co by z toho kdo měl?!! To je nesmysl...

    ...a nepochybuji o tom, že na světě je možné úplně všechno...;-)

  • 17. 7. 2012 12:02

    Pepa. (neregistrovaný)

    Málo jsi hledal. Byly provedeny testy na klinice v Idnii, které jasně říkají, že jde o skutečnost.Pak klinika v Rakousku- ta jen nerada přiznává že jde o skutečnost. Fakultní nemocnice v Praze- Bretharián svolil pod podmínkou že výsledky se zveřejní---- nezveřejnili je. ...atd. atd. Češi máme názor bez zkušeností. V tom jsme jedničky. Dle mne to chce propracovanější systém, tak aby nebylo skoro "životohrožující" začít, pak by mnoho lidí vyměnilo názor za osobní zkušenost.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).