Hlavní navigace

Názor k článku Autismus – vakcíny, nebo hormony? od Nějaký Nick - Tu otázku vám kladu znovu proto, že chci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2014 11:34

    Nějaký Nick (neregistrovaný)

    Tu otázku vám kladu znovu proto, že chci abyste se vy sám vyjádřil i pro ostatní přímočaře, jednoduše a jednoznačně. Vaše současné odpověď je žádná svoboda.

    Jsem stejně jako vy přesvědčen o jisté pravdě. A bráním rodičům očkovat své děti? Vám léčit lidi? Proč si myslíte vy, že máte právo ovlivňovat životy lidí jak sám uznáte za správné, proti jejich vůli? Protože jste lekař, protože za vámi stojí stát, protože musíte bránit ty neschopné se bránit sami... nenchte se vysmát!

    Mimochodem by bylo velmi přínosný (pro doplnění obrázku) i váš názor ve světle kolektivní pitomosti, pardon imunity. Musí se tedy očkovat všichni (i když patrně jen za určitých podmínek, věku,..), nebo alespoň co nejvíce lidí (tedy tresty a pokuty jsou nevyhnutelné), aby bylo dosaženo toho co máte na zřeteli (malého rizika ať již z nemoci nebo očkování)?

    Proč tenhle celý rozhovor? Možná jen proto abyste si mohl padnout konečně se skorodoktorem do náruče a aby ostatní viděli že sice bádáte, ale jinak je budete chtít omezovat a znásilňovat stejně jako on a jeho tábor. Pokud tomu tak činíte nevědomky, děláte celý život zbytečnou práci, pokud jen naoko vytváříte alternativu od takyskorodoktorova světa, jste jednoznačně satanův přívrženec a budete se za svůj postoj zodpovídat přinejmenším pánu Bohu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).