Hlavní navigace

Názory k článku Alternativní zuboléčba

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2017 11:21

    Kojící matka (neregistrovaný)

    ...v jednom článku už jsem dlouho neviděla.
    Napadlo vás někdy, že se k alternativním metodám obracejí nejčastěji lidé, kterým se od lékařů dostalo právě jen despektu a bolesti? Zubař mé babičky i zubař mé matky se s ledovým klidem dívali, jak dámy plivou do umyvadla krev a zcela zdravé zuby, na otázku, jak budou tu parodontózu léčit, jen krčili rameny. Po změně zubaře se mamka dozvěděla, že potřebuje protézu a zubař trhal další zdravé zuby. Výsledek? Babička má 2 zuby, dásně si vyléčila sama. Propolisem. Mamka má posledních pár vratkých zubů a nepadnoucí protézu. A averzi k zubařům.
    Já k zubaři​ nechodím a zuby mám všechny a zdravé. A nevěřím jim ani dobrý den.

  • 27. 5. 2017 14:52

    au,tor (neregistrovaný)

    > Alternativní medicíně pohříchu věří lidé, kteří neočkují své děti a zuby s amalgámovými výplněmi považují za větší zlo než nacistické zuby se zabudovanými kyanidovými kapslemi.

    Aha, takže EU věří alternativní medicíně...
    http://www.zuby.cz/eu-zakaze-amalgamove-vyplne-u-deti-a-tehotnych-zen.html

  • 27. 5. 2017 21:40

    Daneba (neregistrovaný)

    Tolik pitomostí pohromadě a říká se tomu odborný článek?!! Co takhle opravdu něco z "odborností" zubařů vynést na světlo? Tak jako mi kdysi jedna praktická lékařka s diplomy z homeopatie psala 5x do roka antibiotika a odrazilo se mi to v celém těle, zrovna tak mi moje zubařka přehlídla zánět pod šestkou a dala mi na ni korunku. Když se ozval, jen přeléčila antibiotiky. Bylo nám líto korunky. Já netušila, ona asi měla tušit! A pak mi začal "odcházet" jeden zub za druhým - rtg a všude záněty! Loučily se bolestí, černáním, rozpadáním. Během 1 roku to bylo několik zubů a za to, co mě to stálo, už bych měla starší auto! Co takhle prozradit, jestli vůbec má pacient právo někde "léčbu" zubů i platby za ni konzultovat ? Strašení čarodějnicemi stejně jako fotkami je pacientům - zákazníkům nanic! A o očkování bych na vašem místě vůbec nemluvila - nebo ano, ale i se všemi vedlejšími účinky a následky očkovacích látek i špatně plánovaných dávek.

  • 29. 5. 2017 11:11

    lejdyel (neregistrovaný)

    Opravdu vtipné, kdyby to nebylo tak smutné: zrovna před týdnem se kamarádce zlomila po extrakci osmičky čelist (byla provedena všechna vyšetření s tím, že nic nehrozí! - po týdnu kousnutí do chleba se čelist zlomila); už je třetí v mém okolí, kdo skončil po zákroku na zubní (a zde i vysoce odborné!) pohotovosti zmrzačen. Můj rok a něco starý zážitek: dva týdny nesnesitelných bolestí se zcela nealternativním brufenem, zubařka nenašla žádnou příčinu bolesti, až několik jehliček, pár minut a bolest byla pryč. ;-) Úplný nesmysl podle autora tohoto "odborného" článku. Od té doby nic... O těch šarlatánských zubařích, kteří odstraňují ze zubů amalgám (leckde je jeho používání zakázáno!), ani nemluvě... Zvrhlost a tmářství! :-)

  • 29. 5. 2017 19:32

    xf (neregistrovaný)

    Zubaře jsem se nikdy nebál. Ale když čtu články pánů Šímy, Pekárka, Chrze, tak k nim bych se bál jít.
    Naštěstí nejsou všichni zubaři, jako tito pánové... Ono to bude asi všude stejné. Ti co umí, dělají. Ti co neumí, cpou se do předsednictev, televize, tisku. Nakonec sám jsem členem jiné komory, a tam je to úplně stejné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).