Hlavní navigace

Názor k článku Neočkované děti mají do mateřských školek vstup zakázán od Miloslav Ponkrác - Za základní problém vidím to, že léky, tedy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2013 13:46

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Za základní problém vidím to, že léky, tedy i vakcíny se netestují nezávisle a nezávislé organizace.

    Dále, že nejsou longitudální studie.

    Je to v podstatě zneužívání renomé vědy pro falšování výsledků. Jestliže lék dá pozitivní výsledek v jedné studii a negativní ve dvaceti, firma jednoduše vytáhne tu jednu a těch 20 strčí do šuplíku a utají. Je tedy „vědecky“ dokázáno, že lék je ok, ale ve skutečnosti je to falšování a podvod.

    Stejně tak, pokud lék se sleduje chvilku, ale pak po letech prudce zvyšuje třeba úmrtnost nebo způsobuje vážné komplikace, na to se nepřijde jinak, než dlouhodobými studiemi, které se nedělají – není to v zájmu farmaceutické firmy.

    Dále je to tak, jak píšete. Jsou nějaké normy, ale farmaceutické firmy na ně kašlou a nic se neděje. Vše je v pohodě.

    Jinak řečeno, Evropa i tento stát má plné řeči humanity, práv, a já nevím čeho, ale na druhé straně zde očkujeme novorozence vakcínami se složením a v množství, o kterých je vědecky známo, že je to v podstatě ekvivalent Mengeleho pokusů. Společnosti není schopná ani hlídat a vědecky objektivně a důkladně otestovat vlastnosti vakcín (jejich účinnost, přínos, škodlivost, vedlejší účinky, dlouhodobé dopady), ale už dá do zákona, že je musí dítě dostat povinně, jinak na vás pošlou soud a udělají to násilně.

    Jinak řečeno, zdraví a život byly podřízeny ziskům farmaceutických firem. A kdo řekne něco proti – byť to má podložení, je zesměšňován. Ohrožuje zisky velkých firem – zdraví a životy lidí jsou u zadnice.

    Zdá se, že tento stát selhává v zajišťování zdraví a bezpečí. Není to jen ve vakcínách. Stát není schopen ochránit lidi před útoky jednoho protěžovaného etnika, ale kdo by se chtěl bránit a ubránit před jejich útoky, tomu ukáže zač je toho loket a případně mu napaří po dlouhodobých soudech pořádné flastry. V televizi pak ukazují co „bílí“, nikoli co násilníci a útočníci.

    Jednoduše současný stav nejen v očkování vidím jako nebezpečný, protože selhala totálně nezávislá kontrola vakcín a léků. Tolik iatrogenních poškození díky této situaci, jako bude způsobeno ve 21. století – než lidé pochopí, že se vrátila de facto doba Mangeleho pokusů pro zisky velkých firem bez protikontroly – bude hodně lidé zmrzačených, poškozených či zabitých. Říkám to takto, protože to tak je.

    Věda a vědecká obec ani lékařská obec bohužel nenastavila nic pro objektivní vědecké testování, aktivity jednotlivců to nezachrání. Bude muset pár lidí umřít, aby to pohlo se společností a něco změnilo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).