Vladimír Poštulka

Vladimír Poštulka

Gurmet-kritik, kulinářské publicistice se profesionálně věnuje od roku 1991.

Založil a řídil měsíčník Labužník, byl autorem a moderátorem televizního cyklu Vaříme česky a rozhlasového cyklu Labužníkův lexikon. Vydal knihy Labužníkův lexikon a 100 nejslavnějších receptů světa. Vedl rubriku Zápisník labužníka v týdeníku Instinkt, v Pražském deníku pravidelně hodnotil úroveň pražských restaurací, v Lidových novinách vedl rubriku S labužníkem v kuchyni. Od října 2006 je externím hodnotitelem německého prestižního gourmet-magazinu Der Feinschmecker.

(Foto: Isifa/Lidové noviny/Hynek Glos)

Nejčtenější články autora

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Pivní recepty nejen pro pány Co jíst 27. 12. 2014
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).