Hlavní navigace

vaření v páře

Vaření v páře: všechny přístroje v testu obstály

Časopis dTest vyzkoušel parní hrnce i parní trouby a doporučuje: Vařte v páře! Jídlo se nepřipálí, nerozvaří ani nedochází k přenosu pachu mezi jednotlivými potravinami.

22. 2. 2012 10:00
Doba čtení: 2 minuty

Parní hrnec splňuje požadavky – zdravě a chutně

Snažíme se jíst zdravěji, chutněji, zkoušíme různé kombinace. Přitom málokdo z nás chce vařením strávit hodiny – a výrobci elektrospotřebičů nám nabízejí pomoc. V kuchyních se tak postupně zabydluje odšťavovač, raclette gril, sušička na ovoce nebo domácí pekárna. A klasický kovový pařák vyměňujeme za parní hrnec.

1. 2. 2010 0:00
Doba čtení: 4 minuty