Hlavní navigace
chytře na život
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
pražírna
pražírna
1
–
2
/
2
Čerstvě upražená káva nevoní a nechutná
Pražení je kouzlo, kdy se ze zelených, ne zvlášť chutných zrn, stává hnědá lahodná káva. Je to složitý chemický proces, který vyžaduje zkušenosti. Pojďte se podívat, jak se praží káva tam, kde ji mají rádi.
Helena Singerová
3. 9. 2018
Počet nových komentářů
1
Nejdražší káva nepochází z plantáže, ale z výkalů
Než přistane voňavý hrnek kávy na našem stole, urazí dlouhou cestu. Víte, kde roste nejlepší káva, kdy začíná vonět a že tu nejvzácnější kávu sběrači preparují ze zvířecích výkalů?
Kateřina Čepelíková
31. 1. 2013
1
–
2
/
2
Domácí lékař
Kuří oko
Bolest hlavy
Záškrt (difterie)
Nachlazení
Infekční mononukleóza
Zánět hrtanu (laryngitida)
Zánět hltanu (faryngitida)
Bolest v krku
Artróza
Astigmatismus
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vánoce
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji