Hlavní navigace
největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Témata
»
kyška
kyška
1
–
2
/
2
Je ve smetanovém jogurtu více vápníku než ve skyru?
Zakysané mléčné výrobky jsou zdravé, o tom žádná. Jen některé obsahují více vápníku než ty ostatní. Poradíme, jak je od sebe jednoduše odlišit do pár vteřin.
Redakce
7. 9. 2018
Počet nových komentářů
2
Kefír, acidofilní mléko, zákys, kyška – jak se vyznat v zakysaných mléčných nápojích
Zakysané výrobky se liší co do obsahu a účinnosti, některé navíc obsahují probiotika. A co víc – pro každého je vhodná jiná mléčná či probiotická kultura a v jiném množství.
Lucie Tomanová
6. 12. 2011
Počet nových komentářů
11
1
–
2
/
2
Domácí lékař
Agorafobie (strach z otevřených prostorů)
Absces konečníku (Rektoanální absces)
Zácpa
Šedý zákal (katarakta)
Vysoký krevní tlak (hypertenze)
Astma
Revmatoidní artritida
Bolest na hrudi
Bradavice
Artróza
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny témata
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji