Hlavní navigace
největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
Aquafaba
Aquafaba
1 nalezený článek
Aquafaba: Proč nálev z cizrny vylévat, když z něj můžete mít skvělou majonézu
Obyčejně nálev z plechovky s cizrnou vyléváme do odpadu, stejně jako když cizrnu vaříme. Tím ale přicházíme o velmi cennou surovinu, která se dá v kuchyni krásně využít. Ať už do sladkých pokrmů, nebo do slaných. A rozdíl oproti vejcím nepoznáte.
Kateřina Čepelíková
16. 7. 2018
Počet nových komentářů
2
1 nalezený článek
Domácí lékař
Artróza
Tourettův syndrom
Tenisový loket
Rakovina hrtanu
Rakovina prsu
Kuří oko
Onemocnění prostaty
Kašel
HIV / AIDS
Mentální anorexie
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji