Hlavní navigace

Názor k článku Další veřejné tajemství: Zvěřina v restauracích má pochybný původ od známej známýho - Chcete anarchii, máte ji mít. Asi nevíte, jak...

  • 5. 10. 2012 12:23

    známej známýho (neregistrovaný) ---.net.upcbroadband.cz

    Chcete anarchii, máte ji mít. Asi nevíte, jak se s takovým masem, které pak skončí jako specialita šéfkuchaře, někdy nakládá? Jeden vesnickej šikula to uloví nebo skoupí od jiných šikulů, hodí do kufru auta a pak s tím objíždí okolí, kdo co koupí, řezníci, hospody. Co neudá, odveze dál (pořád se to maso válí v kufru), nakonec po několika dnech obvykle v Praze prodá zbytek. Pražáci prý koupěj všechno.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).