Hlavní navigace

Názor k článku Zlá a hodná pšenice: bílý rohlík je chyba a kuskus je v pořádku? od Karolína Otavová - S nesnášenlivostí na pšenici setou jsem se nesetkala,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2020 21:08

    Karolína Otavová

    S nesnášenlivostí na pšenici setou jsem se nesetkala, neměl byste případně odkaz na studie, kde je popisována? Ráda se přiučím :) Setkala jsem se pouze s nesnášenlivostí lepku, u které není druh pšenice podstatný, nesnášenlivost je v tomto případě na všechny druhy. Co se týče italských a českých těstovin, tak chápu, že Vám více chutnají ty z tvrdé pšenice, které jsou považovány za kvalitnější, nicméně s nesnášenlivostí lepku to vůbec nesouvisí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).