Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jí syrovou stravu. „Mám víc energie než dřív,“ říká vitarián od anonym - Klasika, tehle vegansky/vita­riansky atd kecu jsou ted plna...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2018 5:49

    bez přezdívky

    Klasika, tehle vegansky/vita­riansky atd kecu jsou ted plna media. Nova levice tlaci svoje nesmysly mezi ktery patri bohuzel i militantni veganstvi (atd) do vsech instituci a do medialniho prostoru.

    Stejne jako tento “prozrely” (woke) clovicek, se i dalsi jemu podobni pletou, protoze lidske telo je postavene na prijmu potravy rostlinne i zivocisne a zadna ideologie(a zde v jadru jde jen o ideologii) na tom nic nezmeni. Zivocisna strava obsahuje kompletni retezce aminokyselin, zatimco rostlinna nikoliv a jen ti nejbystrejsi si umi skutecne dlouhodobe poskladat rostlinnou vyzivu tak aby tento handicap obesli. Problemy s vyzivovou nedostatecnosti kvuli odvraceni se od zivocisne stravy se neprojevy ihned, potize casto prichazi nenapadne a pozvolna. Veganstvi je stejne ujete jako prezirani se uzeninama.
    Oboji nese problemy v pozdejsim veku.
    Zpet k clovickovi z clanku, pres trapnou masaz, zkutecne nevypada nijak zdrave, naopak vypada pohuble. Nic hodne nasledovani.

  • 21. 8. 2018 13:38

    TSD

    Máte pravdu. Vidím to i sám na sobě. Jím všechno a nevyhýbám se ani bůčku a řízkům.
    Podle fotografie odhaduji, že jsem tak o 15 let starší, ale přitom zvládnu i mnohem náročnější prostocviky. Takže výživou to asi nebude.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).