Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Rozbila se úsporka, utíkejte od Pavel Černý - Po přečtení komentářů k tomuto článku jsem se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2013 18:22

    Pavel Černý (neregistrovaný)

    Po přečtení komentářů k tomuto článku jsem se utvrdil v dojmu, že lidstvo degeneruje. Člověk se v nich dozví tolik nesmyslů od toho, že kapalná rtuť je smáčivá, že jsou amalgámy jedovaté, že jsou jedovaté luminofory v zářivkách (vždyť je to fosfor, kterej papáme v rybičkách a navíc je pevně napařen na sklo).
    A nakonec se tu dozvídám, že mezi námi žijou pitomci, kteří vyhazují zářivky do popelnice :( Rtuť se pak v přírodě hromadí a co vyhodíte budou vaše děti jíst třeba v rybách.

    Mimochodem, když praskne zářivka (je jedno, jestli svítí nebo ne), tak se všechna rtuť vlivem náhlé změny tlaku dostane do kapalného stavu a díky své vysoké hmotnosti spadne na podlahu, kde se začne velmi pomalu vypařovat. Takže stačí uklidit střepy a vytřít pod světlem. A střepy dát do pytlíku a vyhodit do nebezpečnýho odpadu, mají ho všude, kde se zářivky prodávají.

  • 9. 4. 2013 19:57

    Mary (neregistrovaný)

    Lidstvo je jen manipulováno degenerovanými politiky a úředníky. Proto zdravý rozum pomalu, ale jistě umírá, a nastupují lejstra, nařízení a politická rozhodnutí, příčící se zdravému rozumu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).