Hlavní navigace

Polský politik bojuje proti homosexuálnímu slonovi

14. 4. 2009

Sdílet

Homofobie polských katolíků se teď stala terčem mezinárodního posměchu. Jeden z politiků našeho severního souseda totiž začal bojovat proti slonovi žijícímu v zoologické zahradě, jemuž se líbí sloní kluci víc než holky. Jenže Michal Grzes se štítem katolické morálky chce takové „zvrhlé“ zvíře zakázat, protože by mohlo kazit děti. Polsku tím teď ale akorát dělá ostudu a katolicismu dobrou reklamu nedělá už vůbec.

Homofobie polských katolíků se teď stala terčem mezinárodního posměchu. Jeden z politiků našeho severního souseda totiž začal bojovat proti slonovi žijícímu v zoologické zahradě, jemuž se líbí sloní kluci víc než holky.

Jenže Michal Grzes se štítem katolické morálky chce takové „zvrhlé“ zvíře zakázat, protože by mohlo kazit děti. Polsku tím teď ale akorát dělá ostudu a katolicismu dobrou reklamu nedělá už vůbec.

sloni„Neplatíme 37 miliónů zlotých (asi 228 miliónů korun) za největší sloní výběh v Evropě, aby v něm žil homosexuální slon,“ zlobil se poznaňský konzervativní politik Grzes.

„Očekává se, že tu budeme mít stádo a odchovávat mladé, ale Ninio dává přednost kamarádům samčího pohlaví před samičími, tak jak se bude rozmnožovat?“ dodal Grzes z opoziční strany Právo a pořádek.

Šéf poznaňské Zoo ale odmítá Ninia deportovat do jiné zahrady, protože v deseti letech se možná chobotnatec ještě plně sexuálně neidentifikoval a za další čtyři roky, kdy sloni pohlavně dozrávají, se mu slonice možná začnou líbit.

Jedno je teď ale jisté, před zvrhlou morálkou polských fanatiků se neschovají už ani zvířata, jimž systém lidských morálních kódů není a nemůže být nijak vlastní.

Foto: ilustrační Photobucket

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).