Hlavní navigace

Pivo vám na stůl rozvezou vláčky

31. 5. 2010

Sdílet

Restaurace Výtopna v Paláci Fénix na Václavském náměstí je restaurací pro milovnice a milovníky vlaků, ale nejen jich. Pivo tu rozváží vláčky až na stůl a za ochutnání stojí i místní moučníky. Majitel nekuřácké restaurace: Vyhodil jsem popelníky a tržby jsou v plusu Redaktoři serveru Podnikatel.cz do restaurace zavítali ve všední den na oběd a bylo dobře, že využili možnosti elektronické rezervace stolu. Za těch pár měsíců, co má restaurace otevřeno, se sem totiž hosté opravdu naučili chodit, a…

Restaurace Výtopna v Paláci Fénix na Václavském náměstí je restaurací pro milovnice a milovníky vlaků, ale nejen jich. Pivo tu rozváží vláčky až na stůl a za ochutnání stojí i místní moučníky.

Majitel nekuřácké restaurace: Vyhodil jsem popelníky a tržby jsou v plusu

Redaktoři serveru Podnikatel.cz do restaurace zavítali ve všední den na oběd a bylo dobře, že využili možnosti elektronické rezervace stolu. Za těch pár měsíců, co má restaurace otevřeno, se sem totiž hosté opravdu naučili chodit, a v restauraci byl pořádný frmol. Navíc dvacetiprocentní sleva na nápoje při předchozí rezervaci stolu je také docela příjemným bonusem.

Celý článek seriálu „Gurmán“ najdete na serveru Podnikatel.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).