Hlavní navigace

Názor k článku Pan „Chemie v jídle“: Jen dvanáct potravin se polepšilo od Cora - Ovšem syntetická cesta je levnější- takže nemusíme hádat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 9. 2012 18:43

    Cora (neregistrovaný)

    Ovšem syntetická cesta je levnější- takže nemusíme hádat třikrát, která forma dostane přednost. Ono je krásné prohlašovat, že přece ten zlý glutaman se vyskytuje v přírodě, třeba v mořských řasách. To, co se ale dává do průmyslově vyráběných potravin, je výhradně syntetický glutaman. Výroba přírodního by byla pořádně drahá, protože glutaman je ve směsi s dalšími látkami. Výrobci nejsou žádná charita a nezajímá je nic než zisk.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).