Hlavní navigace

Názor k článku Ořechy, čočka, rýže: Proč je dobré je před konzumací namočit? od JankaP - Když rýži a obiloviny namočíme a FERMENTUJEME, jsou...

  • 10. 11. 2019 1:06

    JankaP

    Když rýži a obiloviny namočíme a FERMENTUJEME, jsou bezpečné i pro diabetiky. Krevní cukr totiž pomáhají stabilizovat a umí dokonce zvrátit inzulínovou rezistenci. Knížku paní Stenzlové Dejte tělu šanci jsem si koupila před měsícem. I když podle její kuchařky nevařím stoprocentně, tak zmizela potřeba neustále hledat sladkosti, dokonce se mi běžné sladkosti začaly zdát přeslazené. Navíc mi to vaření baví (haha, poprvé v životě). Na začátku knihy je vysvětleno, jak je to s tím krevním cukrem, antiživinami, jak to v těle při trávení funguje, co nám pomáhá a proč, co nám škodí a jak to změnit. Doporučuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).