Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nutriční terapeut vs. výživový poradce: Klíčový rozdíl tkví v kvalifikaci od Katrin - Já jsem pro výživového poradce, protože když už...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2015 17:58

    Katrin (neregistrovaný)

    Já jsem pro výživového poradce, protože když už máte nadváhu špatně se hubne samotnému. Kamarádka mi doporučila výživového poradce ( www.vyzivovykonzultant.cz), kde jsem využila konzultace zdarma jinak bych to asi nevyužila a dobře jsem udělala. Zhubla jsem skoro 13 Kg za dva měsíce a hlavně vím jak si váhu udržet. Pokud můžu doporučit vyhledejte si ve vašem bydlišti ověřeného poradce a uvidíte i tu motivaci.

  • 6. 1. 2017 22:32

    Lukáš (neregistrovaný)

    Mohu potvrdit, že lidé, kteří dělají svou profesi dobře, umějí pomoci. Sice se mě osobně netýkalo hubnutí, ale naopak, zvýšení váhy, ale i správné sportování při zdravotních potížích. Proto jsem využil konzultace u (www.moveat.cz) a nemůžu si stěžovat. Doporučili mě co jíst, a jaké doplňky při revmatoidní artritidě využívat, aby mě to nestálo velké peníze. A dnes si pískám. Klouby nebolej, přibral jsem a změnil stravování dle doporučení a můžu i sportovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).