Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Na tripu s LSD od Dr.Gonzo - Je sranda kdyz lidi resi jestli LSD jo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 4. 2010 12:53

    Dr.Gonzo (neregistrovaný)

    Je sranda kdyz lidi resi jestli LSD jo nebo ne. Kdyz by se melo resit mezi lidske vztahy. Staci vyrazit na ulici a uz vidite ty smutne tvare. Kdyby LSD pomohlo lidstvu ze se bude kazdy starat sam o sebe a nebude si vylevat emocni jedy na okoli zilo by se tu lepe ! :-)

  • 23. 4. 2010 9:10

    The_ERROR (neregistrovaný)

    Popravdě já teda problém vidím spíš právě v tom že se každý stará sám o sebe. Když dneska někde někdo uvidí, jak někdo někoho okrádá/mlátí/uráží a já nevím co jistě, tak 99% populace se bude tvářit, že se nic neděje. Ne že bych se tomu divil, když naprosto jednoznačně platí „za dobrotu na žebrotu“? Nicméně pokud by všichni uvažovali jinak, mohlo by to vypadat o dost lépe. Ti špatní se dnes snadno schovají za ty, co si hledí jen sami sebe. Můj názor je takový, že pokud by nebyl ostatním lidem osud jiných lidí tak lhostejný, žilo by se určitě lépe!

    Co si budeme vykládat, každý chce víc peněz a víc moci než všichni kolem něho a většina z nás je ochotna pro to obětovat svůj charakter, dobré přesvědčení, lásku, přátelství, srdce…

    Celý problém společnosti není ve ČEZu, v politických stranách, globálních firmách, předražených mobilních službách a já nevím kde v čem, ale spíše v přístupu nás všech k ostatním lidem.

  • 17. 6. 2011 15:39

    Martikk (neregistrovaný)

    K tomu druhýmu odstavci: Přesně tohle nepovažuju za to, že se člověk stará sám o sebe. To, co tam popisuješ je člověk, kterej se stará o víc peněz a víc moci. Nestarají se o sebe.

    Pak tam píšeš, že jsou ochotni pro to obětovat svůj charakter, dobré přesvědčení, lásku, přátelství, srdce - to je to, co je tvoří, to jsou oni. Takže právě tímhle obětovávají sebe....

    Starat se sám o sebe se dá vyložit kladně i pozitivně. A s mnoha pohledy.

  • 23. 4. 2010 17:28

    Pavel2 (neregistrovaný)

    Kdyby pomohlo, aby se nikdo nechtěl starat jen sám o sebe, potom jo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).