Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku MMS je v prvé řadě byznys od Haluzak - Tak už jsem to dlooouho tlačil lidem s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 7. 2013 7:20

    Haluzak (neregistrovaný)

    Tak už jsem to dlooouho tlačil lidem s úctou a krotil jsem se, mírumilovně a nenásilně jsem se snažil lidem vysvětlovat jak jsou hloupí, dneškem ale začínám na novo, došel jsem při pozorování jednoho dost inteligentního psa že je natuty inteligentnější než ten co zde píše otom jak je MMS špatné, TÁÁÁK VY JEDNY TUPÉ PSISKA DOŘADY ZAVŘÍT TLAMY A POSLOUCHAT, UŽ MĚ NEZAJÍMÁJÍ VAŠE ŠTĚKY ANI TROCHU NEHODLÁM SE NADNĚMA POZASTAVOVAT, MUSÍ SE SVÁMA JEDNAT JAK SE PSAMA PROTOŽE PSI JSTE ! TAKŽE MISTO A SEDNOUT !! OKAMŽITĚ SE DOUČOVAT LIDSKÉMU CHOVÁNÍ, A OKAMŽITĚ CONEJRYCHLEJI SI UVĚDOMIT ŽE AČ, ŠTĚKÁTE SLINTÁTE A ŽERETE DOKTORUM Z RUKY... PSI NEJSTE JSTE LIDE A POKUD NECHCETE NECHAT UTRATIT TAK UDĚLÁTE CO ŘÍKÁM !! KAPKA MMS, KAPKA 50% KYSELINY CITRONOVÉ, POČKAT PULMINUTKY A DOLÍT VODOU A ŠUPTAM SNIM, DALŠÍ DÁVKA BUDOU KAPKY 2 ! DOKUD SE NEZESMOLITE BUDETE NAVYŠOVAT ! TÍMTO PŘEBÍRÁM VEŠKEROU ZODPOVĚDNOST ZA JAKÉKOLI ÚJMY NA ZDRAVÍ ZPŮSOBENÉ MMS. OSTRAVA-PORUBA , JOSEFA SKUPY 1703/2 70800, MICHAL P. TO JE MOJE ADRESA A MÉ ÚDAJE, PS: PŘÍPADNOU JAKOUKOLI AKTIVITU VE SNAZE ZABRÁNIT V PROPAGACI MMS A POMOCI LIDEM SE CHOVÁM IMPULSIVNĚ, CHLADNOKREVNĚ A ZCELA SVĚDOMITĚ POPRAVÍM VŠECKO CO MI BUDE STÁT V CESTĚ, :) POKUD VY OSTATNÍ SE CHCETE DÍVAT OKOLO SEBE JAK LIDÉ VE LŽÍCH ZBYTEČNĚ TRPÍ, TO JE VÁŠ CHARAKTER... MŮJ MI TO ALE NEDOVOLÍ, BUĎ MĚ ZABTE NEBO NECHTE DĚLAT CO DĚLÁM, TÍMTO JSEM SE OSPRAVEDLNIL V PŘÍPADNÉM STŘETU SE ZRŮDOU KTERÁ TO UŽ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ NEROZCHODÍ... :) ADIOS AMIGOS

    pS: v pravidlech diskuse už jen chybí že je zakázáno do ní psát... Jooo praská nejedna bublina a darmožroutům klape u řiti !

  • 31. 10. 2015 13:23

    aquagenic (neregistrovaný)

    Nemohu to nenapsat - na vašem příkladu by se dalo snadno dokázat, že MMS nevratně poškozuje mozkové buňky. Ale možná se MMS tak projevuje jenom na vás.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).