Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku MMS je v prvé řadě byznys od melo - autor clanku je fakt uplne mimo.jednoducho od roku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2013 21:12

    melo (neregistrovaný)

    autor clanku je fakt uplne mimo.jednoducho od roku 2013 kedy mms vznikli je uz tolko pripadov vyliecenia ze to uz to jednoducho nezastavia iba tym ze zakazu predaj chloritanu zakonnou cestou.to by som sa ani necudoval.ale reagujem hlavne preto ze som ho hlavne na sebe odskusal na rozdiel od mnohych ktori tvrdia ako to neucinkuje a ako to skodi.choroby ako angina a chripka su max.dvojdnovou zalezitostou.avsak ako autor predchadzajuceho prispevku sa snazim vyliecit na astmu.musim povedat ze stav sa mi vyrazne zlepsil ale nemozem sa jej zbavit uplne.davam si 3krat po10kvapiek.mozno by bol autor predch.prispevku taky dobry a dal mi nejaky typ.mozno nieco robim zle alebo...alebo to chce mozno este viac casu.ale ako som povedal stav sa mi zlepsil do tej miery ze lieky beriem len obcas.

  • 28. 7. 2013 14:28

    Ota (neregistrovaný)

    Melo,
    je třeba dělat více aplikací, nejen pití.
    Velmi doporučuji přejít na novou přípravu MMS a CDS s hydrogensíranem sodným, který je mnohem vlídnější k používání a výrazně účinnější, jak stará příprava s kyselinami.
    1/pití MMS či CDS připravené s hydrogensíranem sodným 8x až 10x denně.
    3x denně po 10 kapkách je moc a přitom zase málo dávek, ale řadu věcí to také vyřeší, má se pít po hodině jen 2-3 kapky na 2 dcl vody, ale lze zkusit trochu navýšit, pokud člověk bude snášet. U nové CDS lze pít koncentraci od 100 do 200 ppm. Vyšší koncentrace je poměrně účinná.
    2/Je třeba dělat opatrnou a regulovanou inhalaci ClO2 a následné kloktání.
    3/Je třeba dělat koupele ve vaně + aplikaci vak-pytel s ClO2.
    4/V neposlední řadě je třeba dělat i masáže MMS s masážním roztokem DMSO na hrudi možno i na zádech 2x denně.
    Může dojít u léčby astma i k přechodnému zhoršení.
    Pokud je astma silné, je vhodné se nechat změřit u dobrého poradce z kolektivu Ing.Bláhové. Příčinou vážnějšího astma jsou paraziti, obvykle ze skupiny vlasovců a ty MMS či CDS nezlikviduje, amximálně je vyžene z místa problému jinam. Zde se musí použít antihelmitika - protiparazirální léky.

  • 10. 2. 2015 22:03

    prorok (neregistrovaný)

    Chce to čas,obnova buněk trvá i 7 let,astma je nitrobuněčná infekce,ber to dlouho a zvítězíš,už mám několik zařezů

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).