Hlavní navigace

Názor k článku Které potraviny mohou v mikrovlnné troubě „bouchnout“ a kdy je mikrovlnka bezpečná od Jiří - Je tu ale jiný problém. Lidi se obávají...

  • 8. 1. 2021 10:30

    Jiří

    Je tu ale jiný problém. Lidi se obávají různých vysílačů ve svém okolí. V mikrovnce je mikrovlnné záření mnohem silnější, ovšem mělo by zůstat uvnitř a mimo troubu neproniknout. Ovšem to platí jen když trouba perfektně těsní. U starší či jakkoliv trochu poškozené trouby bych rozhodně nedoporučoval stát během ohřevu před ní. A nehledě na možná či nemožná rizika potravin – jídlo ohřáté na pánvičce na kapce oleje mi prostě chutná víc než jídlo z mikrovlnky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).