Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Madonin komplex: Když muž odpírá ženě sex od jiri - Šmarjá, o čem tento článek vůbec je? Žádná záhada....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 7. 2015 9:47

    jiri (neregistrovaný)

    Šmarjá, o čem tento článek vůbec je?

    Žádná záhada. Když zdravý(!) heterosexuální muž odpírá ženě sex, je chyba v ženě. Muž nemá možnost svůj chtíč neuposlechnout. Ne, nemá. Fakt ne. Jestliže atraktivní žena správně požádá normálního muže o sex, dostane ho a hotovo. Bez ohledu na jakékoliv traumatizující zážitky z minulosti a často i navzdory riziku značných budoucích problémů.

    Odmítnutá žena je buď neatraktivní (tlustá) nebo se k muži chová tak otřesně, že se pro něj neatraktivní sama udělá. Stačí to vzít na vědomí.

  • 30. 7. 2015 16:50

    tom (neregistrovaný)

    Přesně! a když už tak proto že má ptáka uhníváka to všek vyřeší viagra či jiná čast těla,,,,

  • 31. 7. 2015 14:14

    jentakpepa (neregistrovaný)

    No, tak píše se tam, že ZDRAVÝ muž. Tož nemůže mít nic s pohlavním ústrojím. Ale jinak je dobrá ta janinčina reakce. Taková feministicky - naježená. Ženy z nějakého důvodu nechtějí slyšet, že muže zajímají hlavně po sexuální stránce. Muži to vědí, tak jim valí šrouby do hlavy o tom jak zbožňují jejich krásné duše a pronikavé intelekty. Přitom jim chceme proniknout leda tak do kalhotek. To ostatní také přijde, ale později. Ony prý mají dojem, že si myslíme, že nám kromě sexu nemají co nabídnout. To by mohla být zbytečná obava, akorát, že často tomu tak opravdu je. Takže žena vědouc, že nic než to nemá, dělá se svou vagínou drahoty jako Klaus se státní pokladnou a muž odchází, aby se vyžil jinde. To je taktéž traumatizující. Jiná žena totiž může vědět, jak správně zapůsobit a rozhodně bude vyslyšena. Muž se vrací unaven a co dělá? On nám, přátelé, odpírá! Budeme tomu říkat "Madonin komplex".

    Ovšem pozor, úspěch u mužů a v životě vůbec, mají jen ty ženy, které se dívají pravdě do očí, na nic si nehrají a uvědomují si jakou moc nad muži mohou mít.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).