Hlavní navigace

Názor k článku Lidé vůbec nechápou, jak si mohou doplňky stravy ublížit od anonym - Zdravím, docela mne pobavilo vážné mentorování členů těch, jež...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 6. 2019 0:34

    bez přezdívky

    Zdravím,

    docela mne pobavilo vážné mentorování členů těch, jež by chtěli udržovat člověka při životě. jak píše v základní myšlence (Mudr) Jan Hnízdil, je tzv Léčení - postupně člověk skončí, protože oni se učí jen o důsledcích ne o příčinách psychosomatika to rozhodně není :-). je to plácání důsledků.
    potom Je Uzdravování a uzdravení, to se člověk dostane do stavu kdy opravdu chemická továrna v těle obnoví tu funkci co měla, to znamená homo sapiens urbanicus se uzdraví.

    Bylo by to na cca 10 hodin, takže jen nějaké úryvky. Příbalovým letákem se zašťiťují mylan a teva ) generičtí giganti co se chtěli za bilion dolarů navzájem koupit, (protože zdraví je především byznis) a tento leták se jistí před všemi možnými i nemožnými následky, aby právnici dokázali pokrýt veškeré důsledky užití. A zase jde až na prvním místě o prachy.

    Existují monoatomické zlato a 4 další kovy, koloidní zlato i stříbro a další produkty, ale také na klouby tedy Osteoartróza WHO III stupeň, kdy nemáte pravdu, dá se použít geladrink Fast a Forte. Samozřejmě zde nedojde v uzdravení ,ale celkově to pomůůže. Asi několik ortopedů jsem to musel "naučit" že nšco takového existuje, protože každý nabízí spoustu dalších neúčiných preparátů na tahání peněz. Fast obsahuje 900 mg Kadidlovníku pilovitého,, což je jediné přírodní antiflogistikum, podotýkám účinné a přitom bez vedlejších znaků. Říkali mi někteří ,díky Ivane, že jsi mi rozšířil obzor. Nebo zkoušel jsem je kyselina ascorbová je tzv. neúplný vitamín C a ptal se jich , který je tedy úplný. Neznali.
    A to nemluvím o HRT, Daršanu, a 15ti složkové Ayhuasce a dalších věcech. A co je důležité biologická účinost preparátu, u toho vašeho obyčejného neúplného céčka je 20%, to znamená koupíte 1gram a dostane 200 mg, ale tak to je i s omegou 3, Koenzymem Q10 a dalšími, které musí být podány většinou ve fofolipidech, aby stupeň účinosti byl jakýs, takýs.
    Pránická strava a spousta dalších věci, které zde nelze obsáhnout.

    Hezký den Ivan

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).