Hlavní navigace

Názor k článku Leklá ryba nevadí a stahování kůže je zlozvyk od Jiří - Jdu podle Berounky, na březích desítky rybářů, a...

  • 13. 6. 2012 7:23

    Jiří (neregistrovaný) 62.205.104.---

    Jdu podle Berounky, na březích desítky rybářů, a okolní restaurace nabízejí místo sumců a štik nanejvýš lososa (pochopitelně z mraženého). Na podzim u nás všichni houbaří - a "slušná" restaurace vám nabídne "pravou šumavskou bramboračku" s průmyslovými žampiony místo hříbků. Přitom v Německu a Rakousku jsou jídla z místních ryb i hub v sezoně běžná. Kdo za to může? Neschopný kuchař nebo český stráník, kterému je všechno jedno?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).