Hlavní navigace

Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od Zuza - Souhlas s Scalex.. umýchávám všechno těsto, vařím marmeládu,...

  • 25. 9. 2012 12:28

    Zuza (neregistrovaný) 193.179.167.---

    Souhlas s Scalex.. umýchávám všechno těsto, vařím marmeládu, zapíkám těstoviny, brambory i zeleninu, peču závin s mákem a i ten chleba v něm dělám.. A když mám roztopenou troubu udělám jen těsto a chleba upeču pak v klasické troubě, ano je chuťově lepší. Je sice fakt, že klasickým kmínovým se srovnat nedá, ale já si peču zrničkovým a žitný a grahamový...což to co prodávají v obchodě za vysokou cenu mám doma za pár korun v daleko lepší nutriční hodnotě.. o bezlepkovým chlebě a jeho ceně v obchodě už vůbec nemluvím.
    Taky bych se hádala s autorkou o kvalitě daného chleba, řekla bych, že pekárnu viděla pouze v krabici v obchodě a složení potravin jí moc neříká... Ale budiž, 100 lidí 100 názorů...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).