Hlavní navigace

Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od Lenka Krbcova - Dobrý den, odpovím, na co umím. 1. "Proč...

  • 21. 9. 2012 16:03

    Lenka Krbcova

    Dobrý den, odpovím, na co umím. 1. "Proč autor spojuje domácí pekárny se sypkými směsmi na pečení. Proč?"
    Protože řada lidí v domácích pekárnách tyto směsi používá. Podívejte se prosím na pořad, na který článek reaguje, odkaz je hned v prvním odstavci, jakým způsobem se tam směsi a pekárny prezentují.
    2. "Je snad tak těžké si připravit klasické popisované chlebové těsto?" Je to rozhodně složitější a časově náročnější než použití směsi.
    3. "Jojo, zajímalo by mne, kým je tenhle článek zaplacený:-))" Redakcí formou honoráře:-)
    Zdravím, LK, Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).