Hlavní navigace

Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od Bořek - Článek zavání pekařskou lobby, obzvláště tou, která sama...

  • 21. 9. 2012 11:17

    Bořek (neregistrovaný) 88.103.165.---

    Článek zavání pekařskou lobby, obzvláště tou, která sama peče ledasco, jen ne chleba. Pro směsi si bohužel musím jezdit k sousedům do Německa, protože tam je na výběr celý regál a ceny jsou opravdu symbolické. Chléb kupuji celozrný z kvalitní mouky bez přídavků "zlepšovačů kvality". Vykyne vždy bez problémů a vydrží krásně pružný až pět dní, stačí ho zabalit do utěrky. Redakce se zřejmě nechá ovlivnit kdejakou tiskovou zprávou. Naše babičky pekly chleba podobným způsobem a podobnými postupy, takže jenom proto, že už chléb sami nehnětete, nenecháváte vykynout na kamnech, ale pomáhá vám v tom stroj neznamená, že to je špatně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).