Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Koláčkova pekárna přišla o značku kvality a výjimečnosti od Jiří - Solidní firma by asi ten koláč po dobu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 8. 2018 13:34

    Jiří

    Solidní firma by asi ten koláč po dobu, kdy nejsou česká jablka, vyráběla pod jiným názvem a bez loga. (A pokud vím, tak italská jablka pro export se sklízejí absolutně nezralá, víc než ta naše, a dozrávají ve skladech. To by mělo být na chuti znát.)

  • 8. 8. 2018 13:23

    KarelE

    Přesně. Ono člověka docela mrazí, když si to čte. Pečou koláč "se sezónním ovocem" a pak jsou zaskočeni tím, že sezónní ovoce není dostupné celoročně? Tam musí být něco hodně špatně v jejich hlavě.

    Další skvělý argument je "Ale v tom případě v Libereckém kraji, který není primárně zemědělský, moc potravin k ocenění nezbývá," No a? Vždyť tak je to správně. Fakt, že u nás nerostou banány, přeci neznamená, že je budeme vozit z Afriky a lepit na ně "Regionální potravina"?

    Osobně pak největší váhu dávám tomuhle "ale zákazníci ho po nás chtějí". Prostě jde o peníze. Zákazník chce, zákazník dostane. Když si zákazník objedná steak z hovězí svíčkové, tak ho dostane, i kdybych ho měl udělat z téhle vepřové kýty!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).