Hlavní navigace

Kdy na festival aneb váš pivní kalendář

11. 3. 2010

Sdílet

Na pivní festivaly se nejezdí jen za orosenou sklenkou či dobrým jídlem. Čeká vás tu i bohatý kulturní program. Napište si do diáře alespoň některé z těchto lákavých akcí, na které vás zve Czech tourism:  V Praze se těšte na Český pivní festival, který se koná od 14. do 30. 5. Ochutnávat se tu bude více než 50 značek českého piva a také dobroty od českých kuchařů, řezníků a pekařů. Hodovat se bude celkem v šesti velkoprostorových stanech, přičemž každý z nich má vlastní podium s pestrým…
ženy a pivo

Na pivní festivaly se nejezdí jen za orosenou sklenkou či dobrým jídlem. Čeká vás tu i bohatý kulturní program. Napište si do diáře alespoň některé z těchto lákavých akcí, na které vás zve Czech tourism: 

V Praze se těšte na Český pivní festival, který se koná od 14. do 30. 5. Ochutnávat se tu bude více než 50 značek českého piva a také dobroty od českých kuchařů, řezníků a pekařů. Hodovat se bude celkem v šesti velkoprostorových stanech, přičemž každý z nich má vlastní podium s pestrým programem (www.ceskypiv­nifestival.cz).

Ve dnech 24. až 25. 7. zamíří milovníci piva do Třeboně na Tradiční slavnosti piva. Konají se v pivovaru, který je přes šest set let starý (www.pivovar-regent.cz). Vaše pivní jízda může pokračovat ve dnech 6. a 7. 8., kdy se v Humpolci koná Bernard Fest (www.bernard-fest.cz). V září (3. – 4. 9.) se vypravte na slavnost Žatecká Dočesná (www.docesna.cz).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).