Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jedí jen syrovou rostlinnou stravu. Jsou blázni? od Vitální všežravec - No, tak myslím že lisovat (pokud tedy lisováním...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2010 8:37

    Vitální všežravec (neregistrovaný)

    No, tak myslím že lisovat (pokud tedy lisováním nemyslíte rozmixovat) šťávu z Římského salátu je jednak přehnané a jednak značně drahé. To je strava pro milionáře a ne strava v hodnotě 100-150 Kč/den.

    Pokud by to byl navíc salát z běžného obchodu... Nevím jak kde, ale ty saláty co pravidelně vidívám v Tescu jsou totální mrtvoly, lepší o něj ani okem nezavadit.

    P.S. "Nejzajímavější" syrovou potravu kterou jsem zatim zkoušel jíst je pohanka. "Když to ti Tataři dávali koním a jedli to také oni, a to údajně i za jízdy...", říkal jsem si a vyzkoušel to. Chuťově nic moc, ale kdybych musel tak by s tím nějakou dobu přežil.
    To s takovou špaldou (každé obilí se má vyzkoušet) je to horší, pluchy vás můžou klidně i udusit.

  • 14. 10. 2013 20:39

    Anet (neregistrovaný)

    Obilí vitariáni moc nejí. A navíc je hnusné (moučné).
    Co sem slepice nebo kůn, abych jedla takové suchliny, ovoce to je něco jiného.

    Nechtěla bych jíst jen rostlinou potravu, vždycky si říkám, že bychom měli jíst podobně jako šimpanzi + další , takže já bych toho jedla hodně - nejvíce ovoce, zeleninu, rostliny, kořínky, klíčky, daly bych si třeba i křepelčí vajíčko, lososa, kousek zvěřiny?, med, mléko od kozy, tvaroh?
    Ano i šimpanz jí maso, nejčastěji nějaké pralesní prase.
    (párkrát do roka)
    Zvykli by jste si na tu přírodní (syrovou) chut i masa.
    A vitariáni také můžou jíst živočišnou stravu, nedávno bylo v koření o výstavě vitariánství v Londýně(jednalo se tam hlavně o to, přilákat k syrové stravě), říkali tam i receptech z masa.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).