Hlavní navigace

Názor k článku V čem se liší drahá sůl od té obyčejné? od Luciet - Uvedeme si příklad na KVALITNÍ himalájské SOLI: - přírodní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 3. 2018 17:06

    Luciet

    Uvedeme si příklad na KVALITNÍ himalájské SOLI:
    - přírodní celistvost
    - přírodní minerály
    - jemná chuť
    - vyživuje organismus
    - regeneruje tkáně a sliznice
    - pozitivně upravuje krevní tlak (obsahuje kovy vzácných zemin)
    - podporuje funkci myšlení a nervové soustavy
    - pomáhá udržovat správné pH krve
    VS.
    BĚŽNÁ KUCHYŇSKÁ SŮL:
    - chemicky rafinovaná (čištěná)
    - odstraněny minerály
    - agresivní ke tkáním
    - přidáván chemický jód, fluor (otrava organismu)
    - podporuje tvorbu celulitidy, dny, artrózy a artritidy
    - podporuje tvorbu žlučových kamenů (sloučení rafinované NaCl s kyselinou močovou)
    - přidávány konzervační, protihrudkující a pomocné látky, které se nemusí uvádět (E535, E536, E540, E550, E570, E572)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).