Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Test chlebů – už druhý den jsou některé na vyhození od istaista - Vlastní článek = špica, čestný, poctivý, spravedlivý. Nejde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2012 14:23

    istaista (neregistrovaný)

    Vlastní článek = špica, čestný, poctivý, spravedlivý. Nejde však pouze o chleba, to se týká v tomto svinském systému a svinském státu, snad všech potravin. Není zas až tak mnoho lidských živočichů, kteří si mohou dovolit soustavně požírat zahraniční kaviár, či si nechat přivézt k požírání tímto živočichem jím vybrané potraviny (šunka,ryby,hovězí, atd. Státní hygienická stabnice je zde na nic a na nic. Její šéf dle mne osoba nedobrá a nikdo není schopen tohoto rovněž živočicha alespoň vyměnit, když ne zavřít.

  • 25. 3. 2012 17:36

    souhlas (neregistrovaný)

    naprosto souhlasím, všecno spolu souvisí. Stát, z akterý se stydím a když přijedou známí ze zahraničí, tak jen žasnou co my jsme za k....i Např. v Belgii by už lidé provedli revoluci, my prý si necháme kálet na hlavy, co js,me to za národ. A nejhorší je to , že ještě někdo dokáže tyto sviňárny omlouvat. Míněno i u potravin, když jsem nedávno viděl recepty na mimibazaru, tak jsem se zděsil. Toto žerou lidé??? A dokonce to dávaj dětem. Tatarka na kuřeti se slaninou, marmeláda a zalité kysanou smetanou a jiné sviňárny jako kořenící směsi na všem, pomalu i na zmrzlině. A zase to žerou i děti. Hrůza, jak jsem nedávno napsal, toto by nežral ani dobytek na Ukraině, a to má Ukraina výbornou kuchyni.

  • 26. 3. 2012 3:04

    P2010 (neregistrovaný)

    Protoze si tu porad myslime, ze patrime mezi ty "lepsi" zeme. Jenze to je omyl, tady neni normalni nic. Misto jidla se tu prodavaji predrazene odpadky, stejne tak kdyz se podivate napriklad na mapu pokryti 3G mobilnim signalem, tak nas predstihne jak Rumunsko, Bulharsko tak zrejme i ta Ukrajina.

    Tady se totiz uzkostlive taji srovnani s ostatnimi staty, pripadne se ucelove lze. Vzhledem k tomu ze velka cast obyvatel jezdi jen s instantni predrazenou cestovkou do Chorvatska (protoze je opet masirovana tim, ze je to tam udajne levne), tak chybi realna srovnani. No a politicka mafie a kmotri se jen smeji :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).