Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Byl to podfuk na zákazníky, nebo ne? Knorr nelituje od Alžběta - To automobilové přirovnání je sice zábavné a zajímavé,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 8. 2014 17:02

    Alžběta (neregistrovaný)

    To automobilové přirovnání je sice zábavné a zajímavé, ale úplně s tím nesouhlasím. Instantní polévky podle mě dnes slouží jako rychlý základ - neznám moc lidí, kteří by se při jejich přípravě drželi striktně toho, že je jen zalijí vodou. Na sáčcích to najdete dost často taky - tipy, co si tam ještě přidat. Takže proč to neotestovat tak, jak to lidé opravdu jedí? U ochutnávání vína by mi taky nevadilo, kdyby se servírovalo ve správné teplotě a s dobrým sýrem, který jen podpoří zážitek, ale základní chuť zůstane :)

  • 12. 8. 2014 10:11

    l0l (neregistrovaný)

    a procpak to lidi asi delaji? proc to doporucuji i na obalu? protoze polivka ze sacku NENI k jidlu. at napisou na obal misto "vynikajici polevka skvele chuti" ze to je praskovy masox a je vec vyresena, nereknu ani n.
    ale proti gustu zadny dysputat, pokud se nekdo hodla cpat instantnim jidlem nebo burtama za 30kc/kg v akci je to jeho boj.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).