Oční sestry mají o 4 milimetry delší řasy - jak je to možné?

[Tisková zpráva] Brno - Zdravotní sestry Oční kliniky NeoVize přednášejí na sjezdu očních lékařů v Ostravě o prodlužování řas aplikací očních kapek.

Součástí programu VII. Mezinárodního kongresu České společnosti kataraktových a refrakčních chirurgů, která se koná ve dnech 21. až 23. května v Ostravě, je i přednáška očních sester brněnské Oční kliniky NeoVize.

řasyŠest zdravotních sester kliniky vyzkoušelo „na vlastní oči“ nový hit, který se šíří V USA a nyní se začíná používat i v České republice. Pomocí speciálních očních kapek aplikovaných ke kořenům řas horního víčka, lze dosáhnout efektu, po kterém touží většina žen: mít řasy delší, tmavší, silnější a krásně prohnuté do elegantního a sexy oblouku.

Po několikatýdenní aplikaci přípravku došlo k nárůstu a zahuštění řas u všech šesti očních zdravotních sester a to až o 4 milimetry. Výmluvnější, než jakýkoliv popis jsou fotografie. Na levém obrázku je oko vrchní sestry kliniky Ivy Dratnalové před aplikací kapek, na pravém po 8 týdnech aplikace.

Oční klinika NeoVize v Brně nabízí prodlužování řas aplikací kapek již několik týdnů také svým pacientům. Zájem je obrovský. Není divu. Prodlužování řas nalepováním stojí u kosmetiček okolo 4 tisíc Kč a vydrží sotva několik týdnů.

Cena prodlužování řas kapkami je poloviční, a to zahrnuje i nezbytné lékařské vyšetření a vydrží několik měsíců.

Lékařské vyšetření před aplikací preparátu je nutnou podmínkou zahájení léčby. Léčba není hrazena zdravotními pojišťovnami. http://www.ne­ovize.cz

Kontakt:

Oční klinika NeoVize

tel.: 517 070 700

MUDr. Josef Hycl, CSc.

tel.: 775 203 217

e-mail: hycl@neovize.cz

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext – foto a na internetu na adrese http://www.pro­text.cz.