Hořko-mléčná Milka s výraznou chutí kakaa

[Tisková zpráva] Milka Amavel 50% Cacao obsahuje nejjemnější alpskou mléčnou čokoládu, která má ovšem vyšší obsah kakaa, a proto lépe odpovídá novým trendům zdravého životního stylu.

Značka Milka rozšířila svou oblíbenou řadu prémiových čokolád Milka Amavel o nové tenké čokolády Milka Amavel 50% Cacao s výraznou, ale přitom jemnou chutí kakaa. Luxusní tenké 100g tabulky čokolády Milka jsou baleny v elegantních fialových krabičkách a každá ze tří nových příchutí čokolády Milka Amavel obsahuje 50% podíl kakaa.

Milka Amavel 50% Cacao obsahuje nejjemnější alpskou mléčnou čokoládu, která má ovšem vyšší obsah kakaa, a proto lépe odpovídá novým trendům zdravého životního stylu.  Jedinečnou kombinaci jistě ocení ti z nás, kteří by si rádi dopřáli tmavou čokoládu, ale nechtějí se vzdát lahodné chuti mléčné čokolády Milka, kterou si tolik oblíbili. Milka Amavel s 50% obsahem kakaa však svou skvělou chutí překvapí i milovníky tradičních hořkých čokolád.

Milka Amavel Extra Kakao

Tmavá čokoláda Milka Amavel Extra Kakao z nejkvalitnějších kakaových bobů zaručeně potěší ty z vás, kteří si potrpí na luxusní čokoládu s vyšším obsahem kakaa. Vsaďte na novou čokoládu Milka s extra porcí kakaa a dopřejte si raději méně, ale o to kvalitnější čokolády.

Milka Amavel Lesní Jahody

Vyzkoušejte novou unikátní kombinaci tmavé mléčné čokolády z nejjemnějšího alpského mléka a kandovaných kousků z kousky z lesních jahod. Milka Amavel Lesní Jahody pro všechny, kteří hledají kvalitní čokoládu s bohatou ovocnou chutí.

Milka Amavel Kaffee Arabica

Milovníky kávy zaručeně potěší nová Milka Amavel s příchutí Kaffee Arabica. Tmavá mléčná čokoláda s nejkvalitnější kávou Arabica se hodí nejen k doplnění energie a povzbuzení do další práce, ale i jako milá pozornost vašim blízkým.

O společnosti Kraft Foods

Společnost Kraft Foods (http://www.kraftfoodscompany.com) pomáhá lidem ve 150 zemích světa vychutnat si opravdu každý den. Našich 100 000 zaměstnanců neúnavně pracuje na tom, aby naše potraviny byly kvalitní, měly skvělou chuť a přinášely spotřebitelům radost. Ať už jde o americké značky sýrů, polotovarů a dresinků Kraft, kávu Maxwell House a maso Oscar Mayer nebo naopak světově proslulé sušenky Oreo a LU, smetanové sýry Philadelphia, kávu Jacobs a Carte Noire, instantní nápoje Tang nebo čokoládu Milka, Cote d’Or, Lacta a Toblerone, naše značky každý den vykouzlí úsměv na tváři miliónů lidí. Kraft Foods Inc. (NYSE:KFT) je druhou největší potravinářskou společností na světě a dosahuje výnosů 42 miliard USD ročně. Společnost je součástí indexu Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index a Ethibel Sustainability In­dex.