Celorepubliková sbírka Srdíčkový den 6. a 7. dubna 2009

Praha - Občanské sdružení Život dětem pořádá ve dnech 6. a 7. dubna 2009 svou tradiční celorepublikovou sbírku - Srdíčkový den. Sbírkovými předměty jsou krásné přívěsky na klíče se zavěšeným srdcem v hodnotě 35 Kč s logem OSŽD. Projekt je opět zaměřen pomoci vážně nemocným, postiženým a opuštěným dětem v České republice.

srdickovy-denVýtěžek sbírky je určen na nákup zdravotnické a přístrojové techniky v Praze pro Pediatrickou kliniku UK 2. LF FN Motol, Kliniku dětské chirurgie a traumatologie 3.LF UK Fakultní Thomayerovy nemocnice v Krči, v Brně pro FN Brno Bohunice, pracoviště dětské medicíny, Černopolní ul. a v rámci České republiky pro další dětská oddělení a zařízení pečující o nemocné, postižené a opuštěné děti.

Občanské sdružení Život dětem od počátku své činnosti zakoupilo zdravotnickou a přístrojovou technologii a poskytlo další pomoc již ve výši 82,142.607 Kč. Podrobné informace k zakoupeným darům najdete na http://www.zi­votdetem.cz.

Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si ve dnech sbírky 6. a 7. dubna 2009 zakoupí přívěsky a pomohou nám proměnit „dětské slzy v úsměv“.

Kontakt:

Anna Strnadová