Hlavní navigace

gazpacho

  • Tekutiny v létě doplníte ovocem i polévkou Minestrone

    Lahev vody do každé kabelky a talíř polévky ke každému polednímu menu. Tak se lze vyhnout hrozbě, která na nás číhá za horkých letních dnů – dehydrataci.

    29. 6. 2012 10:00
    Doba čtení: 4 minuty
  • Gazpacho chce hlavně dobré suroviny

    „Gazpacho se vaří v každé kuchyni jinak,“ říká kuchař, „základní ingredience ale zůstávají.“ Chlazená polévka je pro horké dny jako stvořená. V parnu snad i největší milovník knedlo-vepřo-zela dostane chuť na trochu jiný jídelníček. Pro letní občerstvení se dobře hodí osvěžující gazpacho. Gazpacho nechte v chladu uležet

    Doba čtení: 1 minuta

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).