Hlavní navigace

Pražský Švejk restaurant - tradice spíš pro turisty

6. 4. 2009

Sdílet

Protentokrát navštívil Gurmán pražský Švejk restaurant, který je kromě Prahy možné nalézt i v mnoha dalších městech. Svou polohou na Starém Městě slouží toto, ač názvem tradičně české restaurační zařízení, spíše zahraničním turistům. Popisuje ve své recenci restaurace server Podnikatel.cz Švejk restaurant je gastronomický franchisingový projekt založený na tradici, které dal základy Jaroslav Hašek svou postavou dobrého vojáka Švejka. Restaurační provoz se proto nese v duchu nápadité atmosféry z…

Protentokrát navštívil Gurmán pražský Švejk restaurant, který je kromě Prahy možné nalézt i v mnoha dalších městech. Svou polohou na Starém Městě slouží toto, ač názvem tradičně české restaurační zařízení, spíše zahraničním turistům. Popisuje ve své recenci restaurace server Podnikatel.cz

Švejk restaurant je gastronomický franchisingový projekt založený na tradici, které dal základy Jaroslav Hašek svou postavou dobrého vojáka Švejka. Restaurační provoz se proto nese v duchu nápadité atmosféry z dob Rakouska – Uherska s využitím receptur tradiční české kuchyně našich babiček.

V pražském Švejk restaurantu si přijde na chuť snad opravdu každý. Pochutnají si zapřísáhlí jedlíci masa i vegetariáni, milovníci těstovin, salátů a jak jinak, samozřejmě i české kuchyně. Ačkoli se ale jedná o českou tradici, díky umístění restaurace na Starém městě, je zde český návštěvník ve výrazné menšině.


Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka je už od dětství velmi zvědavá a neustále se ptá, proč něco tak je nebo není. Miluje vaření a výpravy za chutěmi a vůněmi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).